XXL:n aukioloajat: Matkus ja Skanssi – Tarkista tarjoukset ja liikkeiden tiedot täältä!

Oletko innokas urheilun harrastaja? Tarvitsetko uusia varusteita tai välineitä? Etsitkö parhaita tarjouksia? Sitten XXL on juuri sinulle sopiva paikka. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle kattavat tiedot XXL:n aukioloajoista Matkusin ja Skanssin myymälöissä sekä muuta hyödyllistä tietoa. Lue lisää!

XXL Matkus: Tarjoukset ja aukioloajat

XXL Matkus sijaitsee Kauppakeskus Matkuksessa, joka on yksi Suomen suurimmista ostoskeskuksista ja tarjoaa laajan valikoiman kauppoja ja palveluita. XXL tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita, -kenkiä, välineitä ja tarvikkeita eri lajeihin.

XXL Matkuksesta löydät myös tarjouslehdet, joista voit löytää parhaat hintatarjoukset. XXL:n tarjouslehdessä on usein alennuksia eri tuoteryhmistä, kuten ulkoilu-, juoksu- tai jääurheilutuotteista. Kannattaa tarkistaa tarjouslehdet, jotta et jää paitsi parhaista tarjouksista.

XXL Matkus on avoinna yleensä maanantaista sunnuntaihin. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat, jotta voit varmistaa, että pääset tekemään ostoksia suunnitellessasi.

Päivä Aukioloajat
Maanantai 10:00 – 20:00
Tiistai 10:00 – 20:00
Keskiviikko 10:00 – 20:00
Torstai 10:00 – 20:00
Perjantai 10:00 – 20:00
Lauantai 10:00 – 18:00
Sunnuntai 12:00 – 18:00

Tärkeä muistutus: XXL Matkuksen aukioloajat voivat vaihdella pyhäpäivinä ja erityispäivinä, kuten loppiaisena. Jotta voisit suunnitella ostokset etukäteen, tarkista aina ajankohtaiset aukioloajat. Näin varmistat, että saat kaiken tarvitsemasi ja pääset tekemään ostokset juuri silloin kun haluat.

XXL Skanssi: Tarjoukset ja aukioloajat

XXL Skanssi sijaitsee Turun Skanssin ostoskeskuksessa. Se on suuri tavaratalo, joka tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita, -kenkiä, välineitä ja tarvikkeita moniin eri lajeihin.

XXL Skanssista löydät myös tarjouslehdet, joista voit löytää parhaat tarjoukset eri tuoteryhmistä. XXL:n tarjouslehti sisältää usein alennuksia esimerkiksi pyöräily-, retkeily- tai kuntosalituotteista. Kannattaa seurata tarjouslehtien sisältöä, jotta et jää paitsi huippudiileistä.

XXL Skanssi on avoinna yleensä maanantaista sunnuntaihin. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat, jotta voit suunnitella vierailun sinulle sopivaan aikaan.

Päivä Aukioloajat
Maanantai 10:00 – 20:00
Tiistai 10:00 – 20:00
Keskiviikko 10:00 – 20:00
Torstai 10:00 – 20:00
Perjantai 10:00 – 20:00
Lauantai 10:00 – 18:00
Sunnuntai 12:00 – 18:00

Huomioitavaa: XXL Skanssin aukioloajat voivat vaihdella erityispäivinä, kuten loppiaisena. Ennen vierailua tarkista aina ajantasaiset aukioloajat varmistaaksesi, että saat tarvitsemasi tuotteet ostettua ja voit suunnitella vierailunne sopivan päivän aikana.

Lopuksi

XXL on suosittu urheilutavaramyymälä Suomessa. Matkuksen ja Skanssin myymälöissä on laaja valikoima urheiluvaatteita, -kenkiä ja välineitä eri lajeihin. Tarjouslehtien avulla voit löytää parhaat tarjoukset ja säästää rahaa uusista ostoksista.

Kannattaa aina tarkistaa ajankohtaiset aukioloajat ennen vierailua, erityisesti pyhäpäivinä ja erityispäivinä, kuten loppiaisena. Näin varmistat, että pääset tekemään ostokset haluamanasi päivänä ja ajankohtana.

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua saamaan tarvittavat tiedot XXL:n aukioloajoista ja tarjouksista Skanssissa ja Matkuksessa. Nyt voit suunnitella vierailusi ja tehdä ostoksesi helpommin!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on XXL Matkuksen aukioloaika?

XXL Matkus on avoinna seuraavasti: ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18. XXL Matkus on auki arkisin klo 10-21, lauantaisin klo 10-19 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Mitkä ovat XXL Skanssin aukioloajat?

XXL Skanssi palvelee seuraavasti: ma-pe 10-21, la 10-18, su 12-18. XXL Skanssi on avoinna arkisin klo 10-21, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Missä sijaitsee XXL Matkus?

XXL Matkus sijaitsee Matkuksessa osoitteessa Matkuksentie 60, 70800 Kuopio. XXL Matkus on Kuopiossa Matkuksen kauppakeskuksessa osoitteessa Matkuksentie 60, 70800 Kuopio.

Mikä on XXL Skanssin osoite?

XXL Skanssin osoite on Skanssinkatu 10, 20730 Turku. XXL Skanssi sijaitsee Turussa osoitteessa Skanssinkatu 10, 20730 Turku.

Onko XXL auki Loppiaisena?

XXL on auki Loppiaisena, mutta tarkat aukioloajat voivat vaihdella myymälän sijainnin mukaan. Suosittelemme tarkistamaan paikalliset aukioloajat XXL:n verkkosivuilta. Kyllä, XXL on normaalisti avoinna Loppiaisena, mutta tarkista paikalliset aukioloajat XXL:n verkkosivuilta.

Millaisia tarjouksia XXL tarjoaa tällä hetkellä?

Ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat voit tarkastaa XXL:n tarjouslehdestä tai verkkosivuilta. Voit tarkastella XXL:n ajankohtaisia tarjouksia ja kampanjoita heidän tarjouslehdestään tai verkkosivuiltaan.

Mitä tuotteita XXL myy?

XXL tarjoaa laajan valikoiman urheilu- ja ulkoilutuotteita, kuten vaatteita, kenkiä, varusteita, välineitä ja elektroniikkaa. XXL myy monipuolisen valikoiman urheilu- ja ulkoilutuotteita, kuten vaatteita, kenkiä, varusteita, välineitä ja elektroniikkaa.

Missä muissa kaupungeissa on XXL-myymälöitä?

XXL-myymälöitä on ympäri Suomea, muun muassa Itäkeskuksessa, Liedossa ja Tampereella. XXL-myymälöitä on useissa kaupungeissa ympäri Suomen, esimerkiksi Itäkeskuksessa, Liedossa ja Tampereella.

Onko XXL-tavaratalo Skanssissa?

Kyllä, XXL-tavaratalo sijaitsee Skanssissa Turussa. Kyllä, XXL-tavaratalo sijaitsee Turussa Skanssin kauppakeskuksessa.

Onko XXL:llä myös pulkkoja myynnissä?

Kyllä, XXL:ltä löytyy laaja valikoima pulkkoja eri malleissa ja hintaluokissa. Kyllä, XXL:ltä löytyy pulkkoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.

Artiklen XXL:n aukioloajat: Matkus ja Skanssi – Tarkista tarjoukset ja liikkeiden tiedot täältä! har i gennemsnit fået 3.1 stjerner baseret på 34 anmeldelser