Wilfa power fuel digital

Tehosekoitin Power Fuel Digital | Wilfa | Korkeanopeusblenderi

Mattavalkoinen moderni korkeanopeusblenderi Power Fuel Digital on voimakas, monipuolinen ja tyylikkäästi muotoiltu digitaalinen tehosekoitin.

Tehosekoitin joka murskaa haastavimmatkin ainekset sekunneissa. Täydellinen tulos – kaikki smoothieista pähkinävoihin ja keittoihin sekä paljon muuta.

WILFA BPFD-1680MB POWER FUEL DIGITAL …

WILFA BPFD-1680MB POWER FUEL DIGITAL TEHOSEKOITIN, MUSTA – Power.fi

Wilfa BPFD-1680M Power Fuel Digital tehosekoittimessa yhdistyy raaka voima, laajat käyttömahdollisuudet ja uskomattoman intuitiiviset digitaaliset ominaisuudet.

Wilfa Power Fuel Digital BPFD-1680MW -tehosekoitin

Wilfa Power Fuel Digital BPFD-1680MW -tehosekoitin – Verkkokauppa.com

Mattavalkoinen korkeanopeusblenderi Wilfa Power Fuel Digital BPFD-1680MW on voimakas, monipuolinen ja tyylikkäästi muotoiltu digitaalinen tehosekoitin, jolla …

Mattavalkoinen korkeanopeusblenderi Wilfa Power Fuel Digital BPFD-1680MW on voimakas, monipuolinen ja tyylikkäästi muotoiltu digitaalinen tehosekoiti…

Wilfa Power Fuel Digital BPFD-1680MB, tehosekoitin

Wilfa Power Fuel Digital BPFD-1680MB tehosekoitin, hinta 241 €

Löydä Wilfa Power Fuel Digital BPFD-1680MB, tehosekoitin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja 240,99 €.

Löydä Wilfa Power Fuel Digital BPFD-1680MB, tehosekoitin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja 240,99 €. Katso aina edullisimmat kaupat – Hintaseuranta.fi

Wilfa BPFD-1680MB Power Fuel digital Tehosekoitin

Wilfa BPFD-1680GY tehosekoitin, hinta 199 €

WILFA BPFD-1680MW POWER FUEL DIGITAL TEHOSEKOITIN, VALKOINEN. Toimitusaika 2 – 6 päivää. Hinta toimituskuluineen 281,60 €. 276,90 €.

Löydä Wilfa BPFD-1680GY, tehosekoitin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Halvin hinta ilman toimituskuluja 199,00 € ja toimituskuluineen 202,90 €. Katso aina edullisimmat kaupat – Hintaseuranta.fi

Wilfa Power Fuel tehosekoitin BPFD-1680GY – gigantti.fi

Wilfa BPFD-1680MB Power Fuel digital Tehosekoitin | Karkkainen.com verkkokauppa

Den moderna mattsvarta Wilfa Power Fuel Digital är en mycket kraftfull och mångsidig höghastighetsmixer, vars breda användningsområde och digitala funktioner …

Moderni mattamusta Wilfa Power Fuel Digital on erittäin voimakas ja monipuolinen korkeanopeusblenderi, jonka laajat käyttömahdollisuudet ja digitaaliset ominaisuudet tekevät tästä laitteesta enemmän kuin tavallisen tehosekoittimen. Power Fuel Digital murskaa kovatkin ainekset sekunneissa ja tuottaa täydellisen tuloksen kaikessa, mitä sillä teet. Power Fuel Digitalin ominaisuudet antavat edellytykset monipuoliseen käyttöön: valmista smoothieita, mantelimaitoa tai pähkinävoita, murskaa jäätä, sekoita kastikkeet ja dipit, valmista vauvan soseet… yhtälailla kuin höyryävän kuumat sosekeitot!

Voimakas ProGrade-moottori voi olla käynnissä ylikuumenematta jopa 10 minuuttia. 1680W ja 3 hevosvoimaa, 30 000 rpm kierrosnopeus sekä 7 terän korkealaatuinen teräyksikkö.

Tässä tehosekoittimessa on kuumuutta ja iskuja kestävä BPA-vapaa tritan-kannu, joka kestää kuumaa jopa 100°C ja on kevyt käsitellä myös täytenä. Kannussa on SmartCorner-muotoilu, joka takaa maksimaalisen ja tehokkaan pyörimisliikkeen kannussa: kannun sisältö kohoaa tavallista korkeammalle ja pääsee kiertämään kannussa, minkä ansiosta smoothiet, keitot, massat ja muut sekoittuvat tasaisemmin ja murskaustulos on huomattavan tasainen ja sileä. Tavallinen tehosekoitin pyörittää kannun sisältöä yleensä lähellä teriä eikä massa pääse samalla tavalla kiertämään kannussa.
Kätevällä kaatonokalla varustetussa kannussa on 1,5 litran tilavuus ja kannessa täyttöaukko, josta voit lisätä aineksia sekoituksen aikana. 7-teräinen teräyksikkö murskaa vaivatta kovia aineksia, jäätä, papuja ja pähkinöitä ja tekee erinomaisen sileää jauhetta jopa siemenistä.
Laitteessa on varsinkin pähkinöiden ja siemenien käsittelyä helpottava Smart Power Compensation System, joka takaa suuren voiman ja väännön matalillakin kierrosnopeuksilla.
Laitteen mukana on painin, joka helpottaa massojen sekoittamista ja voi olla paikoillaan kannen kautta laitteen ollessa käynnissä.
Digitaalinen LED-näyttö helpottaa eri ohjelmien käyttöä ja näytöltä voit seurata ohjelmien kulkua.

Blenderissä on kuusi valmista ohjelmaa: keitto, kastike, kasvikset, pilkkominen, pähkinät ja smoothie. Aikaa ja nopeutta voi myös säätää manuaalisesti, jolloin saat aina haluamasi lopputuloksen.
Keitto-ohjelmalla valmistat sosekeiton keittämättä aineksia ennalta – korkea kierrosnopeus kuumentaa kannun sisällön muutamissa minuuteissa. Tavalliset tehosekoittimet vaativat muutaman minuutin käytön jälkeen lepoa, mutta tässä tehosekoittimessa on ProGrade-moottori, joka kestää ylikuumenematta jopa 10 minuutin käyttöä.
Tehosekoitin on suojattu ylikuormitukselta sisäänrakennetulla anturilla, joka estää sekoituksen käynnistymisen, mikäli kannu on liian täynnä tai liian raskaasti kuormitettu.
Tehosekoittimen turvakytkin estää laitteen käynnistymisen turvallisuutesi vuoksi, mikäli kannu ei ole kunnolla paikoillaan.
Tämä tehosekoitin on kehitetty kestämään ja myönnämme moottorille 10 vuoden takuun!

 • Erittäin voimakas ProGrade-moottori 1680W
 • 30 000 rpm (kierrosta minuutissa)
 • BPA-vapaa tritan-kannu 1,5L on kevyt täytenäkin
 • Kannu kestää iskuja ja kuumuutta 100°C
 • Kannussa liukumaton kahva, josta saa hyvän otteen
 • Kannussa kätevä kaatonokka ja kansi, jossa täyttöaukko
 • Kannussa SmartCorner -muotoilu – takaa optimaalisen sekoitustuloksen
 • Mukana painin
 • 7-teräinen teräyksikkö –
 • 6 valmista ohjelmaa: keitto, kastike, kasvikset, pilkkominen, pähkinät ja smoothie
 • Aika ja nopeus myös manuaalisesti säädettävissä
 • LED-kosketusnäyttö
 • Automaattinen ylikuormitussuoja ja turvakytkin

Den moderna mattsvarta Wilfa Power Fuel Digital är en mycket kraftfull och mångsidig höghastighetsmixer, vars breda användningsområde och digitala funktioner gör denna enhet till mer än en vanlig mixer. Power Fuel Digital krossar även hårda ingredienser på några sekunder och ger perfekta resultat

Wilfa BPFD-1680MW TEHOSEKOITIN POWER FUEL DIGITAL

Wilfa Power Fuel -tehosekoittimella valmistat raikkaita smoothieita helposti. Siinä on tehokas 1680 watin moottori 10 vuoden takuu.

Tehosekoitin Wilfa Power Fuel Digital, mattavalkoinen

Halvin hinta 199 € (203 € toimituskuluineen). Vertailussa 2 kauppaa. Wilfa BPFD-1680MW TEHOSEKOITIN POWER FUEL DIGITAL.

Tehosekoitin Wilfa Power Fuel Digital, mattavalkoinen | Netrauta.fi

Mattavalkoinen Wilfa Power Fuel Digital -tehosekoitin on tyylikäs ja tehokas valinta. Esiasetetut ohjelmat helpottavat laitteen käyttöä ja näyttö kertoo …

Mattavalkoinen Wilfa Power Fuel Digital -tehosekoitin on tyylikäs ja tehokas valinta. Esiasetetut ohjelmat helpottavat laitteen käyttöä ja näyttö kertoo ohjelman keston. Manuaalisäädön avulla tehoa pystyy säätämään oman mieltymyksen mukaisesti. Kannussa on kätevä kaatonokka sekä kannen lukitsimet.

Keywords: wilfa power fuel digital, wilfa power fuel digital bpfd-1680mw