Power rack

Power Rack / Kyykkyhäkit – Erä tuotteita -30% – Kuntokauppa

Power Rack / Kyykkyhäkit – Erä tuotteita -30% – Kuntokauppa.fi

Finfit Power Rack monitoimilaite, Kuntoilu ja fitness, Urheilu ja ulkoilu, Myrskylä, Tori. Finfit Power Rack monitoimilaite. 4 290 €. eilen 15:31. Uusimaa.

Kuntokaupan valikoimasta löydät Power Rack Kyykkyhäkit kotikuntoiluun sekä kaupalliseen käyttöön. Tilaa nyt tai ota yhteyttä, jos haluat apua käyttötarkoitukseen sopivan Power Rackin valintaan!

Power Rack harjoituskehikot – Gofitness

Kyykkytelineet (Squat Rack), Power Rack -kyykkyräkit ja Power Cage -häkit on suunniteltu vapailla painoilla ja levytangolla tehtävään harjoitteluun. Tämä antaa …

ATX Power Rackit ammattilaisille ja kovaan kotikäyttöön, jopa 2000 kg kapasiteetilla. Saatavilla taljalaitteella, painopakalla ja lisäosat, kuten turvaraudat.

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 29ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

SportKraft Home Power Rack

SportKraft Home Power Rack, on tehty nimensä mukaisesti kotikäyttöön. Tuotteessa yhdistyy edullinen hinta ja tarvittava vahvuus kotisaleille.

HC PRO Kuntosalilaitteet – Power rack ja single rack

HC PRO Kuntosalilaitteet – Power rack ja single rack | hcpro.fi

Tutustu valikoimaamme power rack- ja single rack -kuntosalilaitteita, jotka tarjoavat parhaan mahdollisuuden voimaharjoitteluun ja painonnostoon. Valitse HC PROn laadukkaat ja korkealaatuiset laitteet tavoitteidesi saavuttamiseen ja paranna treeniäsi.

Power Rack EXTREME / Kyykkyräkki Monipuolisilla …

Power Rack EXTREME / Kyykkyräkki Monipuolisilla Säädöillä 121x230x228cm Musta 1 329,95 € | Katso tarjoukset | Gorillasports.fi

Power Rack Extreme Suomen halvimpaan hintaan. Nyt -30% tarjous voimassa vain tänään. Katso lisäksi muut dippitelineet.

Power Rack Osta edullisesti – Fitshop

Osta edullisesti Power Rack-laite Onlineshopistamme.

Gymstick Alpha Power Rack | Treenikauppa.fi

Gymstick Alpha Power RackGymstick Alpha Power Rack on tukeva ja kestävä kyykkykehikko kuntosali- sekä yrityskäyttöön. Säädettävät turvaraudat takaavat turvallisuuden sekä tuovat varmuutta harjoittel

Kyykkyhäkki Core Power Rack, ylä- ja alataljalla, max. 200kg

Kyykkyhäkki Core Power Rack, ylä- ja alataljalla, max. 200kg | Netrauta.fi

Laadukas Core treeniteline mahdollistaa monipuolisen voimaharjoittelun. Levytankotelineissä on laajat säätömahdollisuudet mahdollistaen mm. erilaiset kyykyt sekä penkkipunnerruksen. Lisäksi treenikehikossa on tukeva leuanvetotanko sekä ylä- ja alataljat tuomassa lisää mahdollisuuksia harjoituksiin.

Keywords: power rack, power rack kyykkyhäkki