Iphone laturi power

Laturit ja kaapelit puhelimeen ja tablettiin – Power.fi

Valikoimaamme kuuluvat myös valmistajien alkuperäiset laturit, kuten Apple iPhone- ja iPad-laturit, sekä Samsung- ja OnePlus-laturit. USB-latureissa on …

APPLE MHJE3ZM/A USB-C PIKALATURI 20 W – Power.fi

Applen laadukas 20 W pikalaturi iPhonen tai iPadin nopeaa lataamista varten. Täydellinen tarvike, jolla lataat puhelimeen 50 % akkuvarausta vain 30 minuutissa.

Johdolliset laturit – Power.fi

Applen iPhone puhelimet käyttävät pääosin Lightning-johtoa kun puolestaan Samsung, Xiaomi, Honor, OnePlus, Huawei, Motorola, Nokia, Doro, Asus, Cat tai Alcatel …

USB-johdot lataukseen ja tiedonsiirtoon – Power.fi

Valikoimaamme kuuluvat laturit ja USB-johdot sopivat useimpiin iPhone-, Samsung-, Honor-, Asus-, Xiaomi sekä OnePlus-puhelimiin.

APPLE LIGHTNING – USB KAAPELI 2M – Power.fi

Tällä USB 2.0 -kaapelilla voit liittää iPhonen tai iPodin Lightning-liitäntännällä tietokoneen USB-porttiin synkronoidaksesi, lataaksesi tai voit liittää Apple …

APPLE LIGHTNING – USB KAAPELI 0,5M – Power.fi

Lataus- ja tiedonsiirtokaapeli Apple Lightning liitännäisille puhelimille ja tableteille ; USB-C · 2 m. Valkoinen ; 30 pin USB-kaapeli. 1 m. iPad, iPhone ja iPod.

DACOTA PLATINUM LATURI + 1 M LIGHTNING VALKOINEN

DACOTA PLATINUM LATURI + 1 M LIGHTNING VALKOINEN – Power.fi

Latauspaketti iPhonelle ja iPadille. 240 V seinälaturi; USB-Lightning-kaapeli (1 m); iOS-laitteille; Lataukseen ja tiedonsiirtoon. Näytä lisää.

APPLE 12W USB VIRTA-ADAPTERI – Power.fi

Puhelimet ja kamerat · Laturit ja kaapelit · USB-laturit. APPLE 12W USB VIRTA-ADAPTERI. MD836ZMA / 208170. APPLE 12W USB VIRTA-ADAPTERI.

APPLE MAGSAFE LATURI – Power.fi

MagSafe-laturi. iPhone 8 -sarjan puhelimet ja uudemmat mallit; Applen alkuperäistuote; Nopeampaa langatonta latausta. Lue lisää.

Keywords: iphone laturi power, power iphone laturi